arrow-left arrow-right bag-colored bag calendar check cross envelope-at-colored facebook flickr foursquare google-plus Group incl. checkroom coffee instagram ldquo-colored linkedin lock-translucent lock magnifier masks nav-hamburger pinterest snapchat telephone-colored tickets-colored triangle-down triangle-right tumblr twitter user-colored user vimeo wand whatsapp youtube
  • 1. kaarten
  • 2. winkelwagen
  • 3. betaling
Het lijkt er op dat je deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.

Je kaarten voor

40 Jaar Jubileumtour

Slagerij van Kampen

Wachtlijst:

Voor deze voorstelling is reserveren niet meer mogelijk.

Wachtrij:

Dankzij de grote belangstelling voor de verkoop van deze voorstelling, is een wachtrij ingesteld. Je hebt nu een plek in de wachtrij maar het nummer wordt niet getoond. Druk niet op F5 of een andere knop. Deze pagina ververst automatisch. Ben je aan de beurt, dan kom je vanzelf in het bestelscherm terecht. Ga geen ander tabblad openen om een voorstelling te reserveren of te bekijken, als je eenmaal door de wachtrij heen bent kun je blijven bestellen zonder opnieuw in een wachtrij terecht te komen. Zorg er tevens voor dat u af en toe de muis beweegt over de pagina zodat het scherm niet in slaapstand kan springen.